Persoonlijke financiële planning

Financiële middelen helpen u om uw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Inzicht in uw financiële situatie is dan ook uitermate belangrijk, zowel nu als in de toekomst. Wij helpen u graag maximaal grip te houden op uw financiën, met een helder advies op maat. Zo geven we inhoud aan uw financiële planning en kunt u de juiste keuzes maken.

De invloed van uw persoonlijke situatie op uw financiën

Veranderingen in uw persoonlijke situatie hebben veel invloed op uw financiële situatie. Denk hierbij aan echtscheidingen, de aankoop van een woning, ontslag of overlijden. Wij bekijken de gevolgen met u en gaan op zoek naar oplossingen. Door onze kennis over de fiscale mogelijkheden bekijken wij waar u eventueel kunt besparen om zo veel mogelijk rendement uit uw vermogen te halen. In de persoonlijke financiële planning ziet u precies wat uw huidige financiële situatie is en welke mogelijkheden er zijn om uw persoonlijke doelstellingen vorm te geven.

Een persoonlijke financiële planning en op maat gemaakt advies

Wanneer we uw persoonlijke financiële plan gaan opstellen, zullen wij met u in gesprek gaan om zo een helder beeld te krijgen van uw persoonlijke financiële situatie. We bekijken uw inkomenssituatie, uw vermogen, uitgaven en uw risico’s. Daarnaast bekijken we uw toekomstplannen en ambities om duidelijkheid te krijgen over uw wensen in de toekomst. Al deze informatie wordt verwerkt tot een financieel plan op maat dat uw huidige en toekomstige financiële situatie beschrijft. Het geeft dus een goed inzicht in wat al goed geregeld is en wat nog moet worden aangepast of bijgestuurd.

Advies over uw financiël plan

We bespreken met u de haalbaarheid van de wensen en ambities voor de toekomst aan de hand van uw persoonlijke financiële planning. Wij adviseren u dan ook over de concrete mogelijkheden om uw doelstellingen realiseren. Het is verstandig om uw persoonlijke financiële situatie met enige regelmaat opnieuw door te lichten, zo kunt u tijdig bijsturen als uw financiële situatie verandert.

Bel mij terug voor een afspraak.

Facebook

Social media