Reis- en annuleringsverzekering

De kortlopende reisverzekering is speciaal bedoeld voor personen die voor een enkele vakantie goed verzekerd op pad willen gaan en is alleen af te sluiten voor klanten bij Joost Plus Assurantiën. U kunt een verzekering kiezen voor vakantie in de Benelux, waarbij ook dagtrips naar omringende landen kunnen worden gemaakt en zijn meeverzekerd. De premie hiervoor is slechts € 0,80 p.p.p.dag. Daarnaast bestaat de keuze uit drie pakketten in Europa. Naast de premie, verschillen deze pakketten in de hoogte van de bagagedekking en het eigen risico. Alle drie pakketten kunnen worden uitgebreid met werelddekking, wintersport/gevaarlijke sporten, geld, hobby- en sportuitrusting en een extra verzekering voor fietsen.

Bij enkele reisverzekering of verzekeraars hoeft u bijvoorbeeld geen toeslagpremie te betalen wanneer u gaat langlaufen. Dit is al snel merkbaar in uw portemonnee!

Speciaal voor autovakantie’s bieden wij een aanvullende verzekering voor mechanische schade, vakantie casco en vervangend vervoer en – verblijf. De vervangende vervoerverzekering biedt de klant bij pech of schade een vervangende auto voor de rest van de vakantie. Is er geen auto beschikbaar, dan krijgt u de volledige huurkosten van een vervangende auto vergoed. Kinderen tot en met 4 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd. En ook onderwatersport zit standaard in de dekking.

Doorlopende reisverzekering

Gaat u ook meer dan één keer per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering via Joost Plus Assurantiën wat voor u! Een weekendje weg in eigen land, een lange zomervakantie of een wintersportvakantie. Elke keer een kortlopende reisverzekering afsluiten kan u aardig wat kosten.

  • De doorlopende reisverzekering biedt de voordelen in:
  • Heel jaar door verzekerd tegen een scherpe premie.
  • Wereldwijde hulpverlening door bijvoorbeeld ANWB- alarmcentrale.
  • Langlaufen en duiken standaard meeverzekerd.
  • U betaalt voor vaak max. 3 personen premie en kinderen onder de 5 jaar zijn vaak gratis meeverzekerd.
  • Gemakkelijk, slechts één keer afsluiten.
  • Uit te breiden met doorlopende annuleringsverzekering.
  • Doorlopende annuleringsverzekering

Deze verzekering vergoedt annuleringskosten indien u een reis niet kunt maken als gevolg van een ernstige verhindering, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van familieleden in de 1e of 2e graad. Bij annulering van de gehele reis wordt het verschuldigde deel van de reissom vergoed.

Annuleringsverzekering

Een doorlopende annuleringsverzekering is een must, voor alle vakantieliefhebbers. Deze verzekering vergoedt namelijk de annuleringskosten wanneer u uw geplande reis niet kunt maken vanwege bijvoorbeeld een ongeval. Maar ook theater- en concertbezoekers kunnen baat hebben bij deze verzekering. Want niet alleen het annuleren van vakanties is verzekerd, ook als u onverhoopt niet naar het theater kunt terwijl u uw kaartjes al in huis hebt. Een doorlopende annuleringsverzekering is er al voor 2 personen voor rond € 65,-.

Dekking doorlopende annuleringsverzekering bijvoorbeeld vaak:

  • Maximum per persoon € 1.500,-
  • Maximum per polis € 6.000,-

Bel of mail gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak of bereken uw premie.

Afspraak maken

Hebt u een keuze kunnen maken en wenst hulp door een erkende makelaar.
(http://www.erkendhypotheekadviseur.nl ons nummer van registratie 19798)

U kunt Joost Plus Assurantiën bellen voor een afspraak op tel. 0592-866010
( BGG 0621872290 ) of via de mail op onze mailadres: info@plusassurantien.nl

Facebook

Social media