Fietsverzekering

Altijd gerust mobiel en verzekerd met uw Fietsverzekering van Joost Plus assurantien bent u gerust mobiel en verzekerd met de hulp van de verzekeraar als u onverhoopt in de problemen komt. Met onze verzekering voor uw fiets kiest u uit de beste dekkingen. Afhankelijk van uw situatie kiest u zelf de dekking en bepaalt zelf de zekerheid die u wilt en de hoogte van uw premie. U kiest zelf de fietsverzekering die het beste bij u past, met de looptijd die bij u past!

Ook de fiets van uw kind of uw tweedehands fiets goed verzekerd.

Natuurlijk hebben we handige tips om diefstal van (kinder)fietsen te voorkomen. En ook uw tweedehands fiets kunnen wij net zo makkelijk verzekeren voor u. Via Joost Plus Assurantien, dit kan op dezelfde manier als een gewone fiets.

Aparte dekking voor E-bikes, mountainbikes en racefietsen.

Uw E-bike (fiets met trapondersteuning), mountainbike (ATB) of racefiets verzekert u net zo makkelijk via Joost Plus Assurantien.

Dekkingsmogelijkheden

Kies uit verschillende dekkingen op basis van aanschafprijs of afschrijving. Fiets gestolen? Afhankelijk van de gekozen dekking krijgt u de aanschafprijs of een vergoeding terug. Komt vandalisme helaas maar al te vaak voor in uw regio? Verzeker uw fiets dan drie of vijf jaar tegen diefstal èn beschadiging met de dekking op basis van de aanschafprijs. Zo stelt u een fietsverzekering samen die het best bij u past.

Diefstal, 1,3 jaar (dekking op basis van afschrijving)

Bij diefstal van uw fiets ontvangt u een vergoeding op basis van het verzekerde bedrag, waarop een afschrijving wordt berekend van 1% per maand. De afschrijving is maximaal 25%. U heeft hierbij geen eigen risico. Het verzekerde bedrag bestaat uit de aanschafwaarde van uw fiets plus de waarde van eventueel meeverzekerde accessoires. De verzekering heeft een looptijd van 3 jaar, u betaalt eenmalig premie.

Diefstal, 1,3 jaar (dekking op basis van nieuwwaarde)

Als uw fiets is gestolen, krijgt u de aanschafprijs terug. U heeft hierbij geen eigen risico. De verzekering heeft een looptijd van 3 jaar, en u betaalt eenmalig premie.

Diefstal en Beschadiging, 1,3 jaar (dekking op basis van nieuwwaarde)

Als uw fiets wordt gestolen of door een aanrijding of vandalisme volledig verloren gaat, krijgt u de aanschafprijs terug. U heeft hierbij geen eigen risico. Bij een gedeeltelijke beschadiging van uw fiets bedraagt het eigen risico voor gewone fietsen € 20,- en voor ATB en racefietsen € 45,-. De verzekering heeft een looptijd van 3 jaar, en u betaalt eenmalig premie.

Diefstal en Beschadiging, 5 jaar (dekking op basis van nieuwwaarde)

Als uw fiets in de eerste 3 jaar wordt gestolen of door een aanrijding of vandalisme volledig verloren gaat, krijgt u de aanschafprijs terug. U hebt hierbij geen eigen risico. In het 4e jaar krijgt u nog 75% en in het 5e jaar nog 50% van de waarde van uw fiets terug. Wordt uw fiets in het 1e of 2e jaar gestolen, dan krijgt u ook nog eens een gedeelte van uw betaalde premie terug.

Bij een gedeeltelijke beschadiging van uw fiets bedraagt het eigen risico voor gewone fietsen € 20,- en voor ATB en racefietsen € 45,-. De verzekering heeft een looptijd van 5 jaar, u betaalt eenmalig premie.

Er geldt één voorwaarde voor uw Fietsverzekering. Zet uw fiets altijd op slot met een AXA Defender RL slot-goedgekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn is ook bekend bij uw winkel in de buurt.

Aanvullende informatie voor uw fietsverzekering.

Anti-diefstalchip aanwezig?
Is uw fiets voorzien van een anti-diefstalchip? Kiest dan voor een van de dekkinge op basis van de aanschafprijs, de nieuwwaarde. U krijgt dan altijd direct 15% korting* op de premie. Dit geldt ook voor tweedehands fietsen. Een uitzondering is gemaakt voor de E-bike (elektrische fiets met trapondersteuning), deze heeft namelijk al een speciaal, zeer scherp tarief.

* Deze korting geldt niet voor E-bikes, ATB- of racefietsen en bij dekking tegen diefstal op basis van afschrijving. Zie voor meer informatie de polisvoorwaarden.

Accessoires eenvoudig meeverzekerd

De waarde van de accessoires die u invult, wordt bij de aanschafprijs van de fiets opgeteld. U betaalt premie over het totaalbedrag. Uw accessoires zijn zo eenvoudig meeverzekerd.

Voor mountainbikes en racefietsen geldt een afwijkend eigen risico.

Bel of mail gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak of bereken uw premie.

Afspraak maken

Hebt u een keuze kunnen maken en wenst hulp door een erkende makelaar.
(http://www.erkendhypotheekadviseur.nl ons nummer van registratie 19798)

U kunt Joost Plus Assurantiën bellen voor een afspraak op tel. 0592-866010
( BGG 0621872290 ) of via de mail op onze mailadres: info@plusassurantien.nl

Facebook

Social media