Tarieven

Bij Joost Plus Assurantien kiest u zelf hoeveel adviseur u wilt. Wij bieden scherpe tarieven voor advies en bemiddeling. Het tarief wordt bepaald op basis van uw ” Totaal Persoonlijke Advies Rapport” of situatie!

  • Zo kunnen we een lager tarief bieden bij eigen werkzaamheden en een langdurige adviesrelatie.
  • Als uw situatie meer complex is, bijvoorbeeld door een scheiding of omdat u ondernemer bent, dan rekenen we een opslag.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de kosten zijn en welke werkzaamheden we hiervoor verrichten. De kosten voor het eerste gesprek nemen we daarom voor onze rekening. Daarin maken we vooraf duidelijke afspraken over het uiteindelijke tarief.

Neemt u ook een ” lifetime ” Ontzorings abonnement, dan heeft u nooit meer voor de rest van u hypotheek periode advieskosten of bemiddelingskoten voor de afgenomen hoofdsom en producten. Dit Ontzoring abbonement stemmen wij af op basis van je persoonlijk wensen!

Hypotheekadvies Tarief advies Tarief vanaf incl.bemiddeling
Aankoop en oversluiten ( advies aan huis ) € 495,- € 1.855,-
Aankoop en oversluiten starters/ 65+ € 495,- € 2.250,-
Aankoop oversluiten advies op afstand € 1250,- € 1.850,-
Verandering huidige hypotheek ( zonder Abonnement ) € 750,- € 2.650,-
Complex ZZp,BKR,scheiding enz € 950,- € 3.250,-
Aankoop, Verhoop, en excutiewoning begeleijding € 1.750,- Zie boeven gaande tarief

Dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument leest u meer over hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bekijk het dienstverleningsdocument voor hypotheek, risico, vermogen, . Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Let op, er zijn altijd uitzonderingen op get tarief mogelijk afhankelijk van de gemakelijksheid og moeilijkheihds graat van u dossier! Is u zaak niet standaard dan neem contact met ons en maken wij voor u een pesroonlijk prijs opgave voor u.

Facebook

Social media