Diensten

Joost Plus Assurantien 100% onafhankelijke intermediair met totaal advies hoog in het vaandel. We leggen u graag uit waarom.

Ons advies en diensten

Bij Joost Plus Assurantien kiest u zelf hoe u advies wilt. Ons hoofdkantoor staat in Norg, maar wij werken in helee noord Nerderland. Ook telefonisch en online advies is eventueel (of een combinatie) is mogelijk.

U kiest zelf hoeveel advies u nodig heeft, van ‘full service’. We hanteren concurrerende tarieven passend bij de werkzaamheden die we voor u doen. De kosten zijn van te voren voor u duidelijk.

We zijn trots op onze onafhankelijke positie. Dit betekent dat we alle financiële producten vergelijken en kunnen aanbieden. Zo bent u verzekerd van de meest voordelige oplossing. Met onze kennis van de markt kunnen we u tevens op interessante combinaties en acties wijzen.

Met advies van Joost Plus Assurantien heeft u weinig omkijken naar uw financiële producten. We verzorgen de complete aanvraag en monitoren uw situatie gedurende de looptijd. Wij regelen het.

Dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument leest u meer over hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bekijk het dienstverleningsdocument voor hypotheek, risico, vermogen, . Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Facebook

Social media