Adviesgesprek

Voor uw adviesgesprek met Joost Plus Assurantien vertellen we u graag meer over ons advieskantoor en dienstverlening. Ook leest u welke documenten u alvast bij de hand moet houden.

Kies voor onafhankelijk advies, kies voor Joost Plus assurantien

Joost Plus Assurantien is werkend in noord nederland advies kantoor voor hypotheken en financieel advies. Door onze onafhankelijke positie kunnen we u altijd de meest voordelige financiële producten bieden die doen wat u ervan verwacht.

Met ons persoonlijk en betrokken advies, zijn we al ruim jaren een betrouwbare partner van ruim honderen klanten. Zie ook onze goede beoordelingen en informatie ook op onze facebook.

Onze dienstverlening

We vinden het belangrijk om persoonlijk met u kennis te maken. Daarom nemen we de kosten voor het eerste adviesgesprek voor onze rekening. In dit gesprek bespreekt de adviseur uw wensen en doelen. Op basis van de benodigde werkzaamheden krijgt u tevens een voorstel voor het tarief. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Meer weten over wat we voor u doen? Lees dan ook ons dienstverleningsdocument voor hypotheek, risico, vermogen. Op onze dienstverlening zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Benodigde documenten

Voor een goed financieel advies hebben we inzicht nodig in uw financiële situatie. Zorg daarom dat u voor het gesprek de volgende documenten van u en eventueel uw partner verzameld heeft:

  • Een geldig legitimatiebewijs.
  • Uw meest recente salarisoverzicht en jaaropgave.
  • Een recent bankafschrift per rekening.
  • Een recent pensioenoverzicht (eenvoudig in te zien via Mijnpensioenoverzicht.nl).
  • Uw aangifte inkomstenbelasting van het afgelopen jaar.
  • Gegevens over eventuele financiële verplichtingen (lening, krediet, alimentatie).
  • Een recente polis van al uw lopende verzekeringen.
  • Eventuele notarisdocumenten (samenlevingscontract, akte van huwelijkse voorwaarden, echtscheidingsconvenant of testament).

Let op: de koopakte

Heeft u al een koopakte getekend of gaat u dit binnenkort doen? Let er dan op dat u een financieringsvoorbehoud opneemt in de overeenkomst.

Facebook

Social media