Over Joost Plus Assurantiën

Joost Plus Assurantiën is een onafhankelijke intermediair onderneming. Wij helpen u met verzekeringen, hypotheken en kunnen voor u bemiddelen in de verkoop en aankoop van huizen. Ook bieden wij verschillende administratieve diensten aan. Door jarenlange ervaringen in het verzekeringsbedrijf en het bankwezen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op alle terreinen van het verzekeringswezen en de financiële dienstverlening. Of u nu dus advies nodig heeft van een onafhankelijke partij op het gebied van verzekeringen of financiën of bijvoorbeeld geld wilt lenen bij uw bank voor uw bedrijf of woning, als onafhankelijke intermediair is Joost Plus Assurantiën Makelaardij de persoon om u hierbij te ondersteunen.

De juiste verzekering bij uw situatie en wensen

Veel ondernemers en bedrijven worstelen met het verkrijgen van de juiste financiering of verzekering en de dienstverlening van bankiers of verzekeraars laten vaak te wensen over. Wij kunnen u wel helpen bij een geslaagde financiering of verzekering. Wij beschikken namelijk over de juiste kennis en spreken de taal van de banken en verzekeraars. Zij moeten een goede indruk hebben van uw plannen, en wij weten welke informatie nodig is om een partij snel een goede beoordeling te laten maken van uw aanvraag. U krijgt uw wensen sneller voor elkaar, met het aanvragen van de juiste verzekering of financiering voor uw project.

Een passende oplossing die aansluit bij uw persoonlijke wensen

Wij helpen u graag met een passende oplossing voor elk probleem op het gebied van verzekeringen, leningen of hypotheken. Aan de hand van een grondige analyse van uw persoonlijke situatie of bedrijf kunnen wij elk risico uitbannen en u onderbrengen bij de voordeligste en beste maatschappij die aansluit bij uw persoonlijke wensen en situatie. Als wij u een voorstel doen, hebben wij dit tevens al inzichtelijk gemaakt in uw financiële situatie. Wij leveren u dus advies en bemiddeling op maat. Bijvoorbeeld een persoonlijke financiële planning, verzekeringen op maat, hypotheek & krediet of administratie.

Bel mij terug voor een afspraak.

Wij werken volgens de gedragscode van het AFM en voldoen aan de wettelijke eisen die aan een financiële dienstverlener worden gesteld.

Facebook

Social media