Effectenhypotheek

Bij een hypotheek met een beleggersrekening wordt de hypotheek tijdens de looptijd niet afgelost, maar vindt er kapitaalsopbouw plaats waarmee men aan het einde van de looptijd, de hypotheek ineens aflost. De kapitaalsopbouw vindt plaats middels beleggen, doorgaans in aandelenfondsen. Een beleggingshypotheek geeft dan ook geen garantie dat men aan het einde van de looptijd de hypotheek kan aflossen, maar het is ook mogelijk dat men geld overhoudt. Een hypotheek met een beleggersrekening is minder geschikt als men geen risico wil lopen of als de hypotheek tekort loopt. Bijna alle geldverstrekkers bieden deze hypotheken aan. De beleggersrekening loopt via een door u gekozen verzekeraar of vermogensbeheerder. Aanvullende informatie geven wij u graag.

Bereken uw hypotheek

Bereken uw effectenhypotheek

Hebt u een keuze kunnen maken en wenst hulp door een ERVAREN hypotheek adviseur.

Wilt u GRATIS totaal inventarisatie gesprek met het juiste funding MET DE LAAGSTE RENTE voor uw hypotheek, met garantie van vakbekwaamheid. Maak dan met ons nu direkt een afspraak voor een oriënterend gesprek of technische analyse!

U kunt Joost Plus Assurantiën bellen voor een afspraak op tel. 06-21872290 of via de mail op onze mailadres: info@plusassurantien.nl

De verschillende hypotheken

Klik op de desbetreffende hypotheek voor meer informatie;

Aflossingsvrije hypotheek
Annuïteitenhypotheek
Spaarhypotheek
Hypotheek met levensverzekering
Bankhypotheek met beleggers-en spaarrekeninghypotheek adviseur
Starters hypotheken
Lineaire hypotheek

Facebook

Social media