Bankhypotheek met beleggers-en spaarrekening

Bij een hypotheek met spaar of beleggersrekening wordt de hypotheek tijdens de looptijd niet afgelost, maar vindt er kapitaalsopbouw plaats waarmee men aan het einde van de looptijd, de hypotheek ineens aflost. De kapitaalsopbouw vindt plaats middels beleggen, doorgaans in aandelenfondsen. Een beleggingsbankhypotheek geeft dan ook geen garantie dat men aan het einde van de looptijd de hypotheek kan aflossen, maar het is ook mogelijk dat men geld overhoudt. Daar staat tegen over dat de bankspaarhypotheek gegarandeerd is. Bijna alle geldverstrekkers bieden deze hypotheken aan. De beleggers-en spaarrekening loopt via een door u gekozen verzekeraar of hypotheek..

Bereken uw hypotheek

Bereken uw bankhypotheek

Hebt u een keuze kunnen maken en wenst hulp door een ERVAREN hypotheek adviseur.

Wilt u GRATIS totaal inventarisatie gesprek met het juiste funding MET DE LAAGSTE RENTE voor uw hypotheek, met garantie van vakbekwaamheid. Maak dan met ons nu direkt een afspraak voor een oriënterend gesprek of technische analyse!

U kunt Joost Plus Assurantiën bellen voor een afspraak op tel. 06-21872290 of via de mail op onze mailadres: info@plusassurantien.nl

De verschillende hypotheken

Klik op de desbetreffende hypotheek voor meer informatie;

Aflossingsvrije hypotheek
Annuïteitenhypotheek
Spaarhypotheek
Hypotheek met levensverzekering
Effectenhypotheek
Starters hypotheken
Lineaire hypotheek

Facebook

Social media