Hypotheek & Krediet

Door jarenlange ervaring in de financiële wereld kent Joost Plus Assurantiën alle ins en outs op het gebied van hypotheek en krediet. Wij kennen de veelgemaakte fouten en valkuilen bij het afsluiten van een krediet of hypothecaire lening. Wij helpen u graag met advies over hypotheken en kredieten, om zo voor u de beste financiële situatie te creëren.

De meest passende hypotheek

Als u een offerte wilt aanvragen voor een nieuwe hypotheek dan helpen wij u graag met het vergelijken van de verschillende mogelijkheden door middel van hypotheekadvies. Het afsluiten van een hypotheek is namelijk een belangrijke beslissing en u wilt natuurlijk de beste hypotheek afsluiten die voor u beschikbaar is. In het vergelijken van alle verschillende hypotheken gaat echter veel tijd zitten. Wij helpen u daarom met het zoeken van de gunstigste hypotheek met de laagste hypotheekrente zodat u snel en gemakkelijk uw hypothecaire lening kunt afsluiten. Daarnaast geven wij u ook inzicht in de maandlasten en uw maximale hypotheek.

Welke hypotheeksoort?

Er zijn vele soorten hypotheken beschikbaar die te onderscheiden zijn op basis van de aflossing van de lening. Bij de annuïteitenhypotheek betaalt u bijvoorbeeld een vast bedrag per maand en aan het einde van de looptijd heeft u de schuld afbetaald. Bij de spaarhypotheek wordt het gehele aflossingsbedrag gespaard om dit aan het einde van de looptijd ineens afgelost. Bij de aflossingsvrije hypotheek betaalt u alleen rente, het schuldbedrag wordt dus niet betaald maar bij de verkoop van het huis afgelost. Ook kennen we in Nederland nog de hypotheek met levensverzekering, de bankhypotheek met beleggers- en spaarrekening, de effectenhypotheek en startershypotheken. Maar welke sluit nu het beste aan bij uw situatie en wensen? Wij helpen u met het vinden van de ideale hypotheek die perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Kredieten meefinancieren in de hypotheek

Een krediet kan invloed hebben op uw hypotheek en dus is het van belang goed te kijken naar de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. Het kan soms financieel gezien zeer gunstig zijn om een consumptief krediet met een hoge rente, mee te financieren in de hypotheek.

Wilt u meer informatie over hypotheek en krediet voor uw persoonlijke financiële situatie? Bel mij terug voor een afspraak.

Facebook

Social media